Produse
Cosul meu

Nu ai niciun produs în coș.

Politica de Anulare

Politica de Anulare

Termenii de Anulare: Pentru produsele care nu au fost expediate, veti primi rambursarea integrala. In cazul in care produsele au fost expediate, transportul de livrare si retur va fi suportat de dvs, astfel din suma totala se va scadea diferenta pentru transport.

Procesul de Anulare: Pentru a anula o comanda, vă rugăm să ne contactați prin telefon la numărul 0 768 521 450/ 0768564690 sau prin e-mail la adresa contact@ceselonia.ro. Vă rugăm să furnizați numarul de comanda și datele persoanei fizice/juridice care a plasat comanda.

Politica de Rambursare: Rambursările complete vor fi acordate pentru anulările făcute în inainte de livrare.

Excepții sau Situații Speciale: În cazuri de forță majoră, cum ar fi condiții meteorologice extreme sau alte circumstanțe imprevizibile, se poate face o excepție de la politicile de anulare și se va oferi o rambursare completă sau se va permite reprogramarea evenimentului.

Contact: Pentru întrebări suplimentare sau pentru a anula ocomanda vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 0 768 521 450/ 0768564690 sau prin e-mail la adresa contact@ceselonia.ro.

Valabilitatea: Această politică de anulare se aplică tuturor comenzilor oferite de Ceselonia SRL, cu excepția în cazul în care se specifică altfel.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept