Produse
Cosul meu

Nu ai niciun produs în coș.

Politica de Garantie

Termeni si conditii de garantie:

1. Durata garantiei: Oferim o garantie standard pentru toate accesoriile auto achizitionate de la noi. Durata acestei garantii este de 12 luni de la data achizitiei.

2. Conditiile de retur: In cazul in care cumparatorul doreste sa returneze produsul, acesta trebuie sa fie in stare perfecta, in ambalajul original si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele originale.

3. Montajul se va face doar in service autorizar RAR.

4. Certificatul de garantie este valabil doar daca vine insotit de:

 • a. Factura montaj emisa de catre service-ul unde a fost montat produsul.
 • b.Bon sau chitanta reprezentand dovada platii montajului.
 • 5. In cazul in care se solicita service-ul sau repararea produsului in timpul perioadei de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte o stampila valabila de la un service autorizat de catre Registrul Auto Roman (RAR) pentru a beneficia de serviciile de garantie.

  6. Utilizarea becurilor LED pe drumurile publice: Va informam ca becurile LED furnizate nu sunt destinate utilizarii pe drumurile publice conform legislatiei in vigoare. Utilizarea acestora poate fi permisa doar in anumite scopuri specifice, cum ar fi utilizarea intr-un mediu privat sau in cadrul evenimentelor speciale.

  Va rugam sa consultati legislatia locala pentru a afla mai multe detalii. Definitia drumului public: In acest certificat, termenul „drum public” se refera la orice cale de comunicatie, inclusiv drumuri, strazi, autostrazi, sosele sau alte rute deschise circulatiei publice.

  7. Acoperirea garantiei: Garantia acopera defectele de fabricatie si disfunctionalitatile care apar in timpul utilizarii normale a accesoriilor auto. Aceasta include, dar nu se limiteaza la, probleme cu materialele, asamblarea sau functionarea produsului.

  8. Excluderi ale garantiei: Exista cateva excluderi importante din garantie pe care dorim sa le mentionam. Garantia nu acopera daunele cauzate de utilizarea necorespunzatoare, neglijenta, accidente, instalare incorecta sau modificari

  aduse produsului. De asemenea, garantia nu acopera uzura normala, zgarieturile sau alte daune estetice minore.

  9. Procesul de revendicare a garantiei: In cazul in care intampini o problema acoperita de garantie, te rugam sa ne contactezi cat mai curand posibil printr-un mail sau telefonic. Vom avea nevoie de informatii precum numarul comenzii, descrierea detaliata a problemei si poze relevante care sa sustina revendicarea ta. Dupa primirea acestor informatii, vom evalua cererea ta si vom lua masurile necesare pentru a rezolva problema. Acest lucru poate implica repararea, inlocuirea sau rambursarea produsului, in functie de evaluarea noastra.

  10. Returnarea produsului: In cazul in care garantia implica returnarea produsului, te rugam sa ne contactezi inainte de a returna articolul. Vom oferi instructiuni detaliate privind procesul de returnare si vom asigura o asistenta corespunzatoare pe durata acestuia.

  11. Va rugam sa retineti ca acest certificat de garantie este valabil numai in termenii si conditiile mentionate mai sus si nu acopera defectiunile sau daunele cauzate de utilizarea incorecta, neglijenta sau interventia neautorizata asupra produsului.

  Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept